fbpx
Loading...

Glow lichtfestival online masterclasses

Lichtfestival GLOW maakt masterclasses online beschikbaar
Het internationale lichtkunstfestival GLOW Eindhoven heeft op YouTube een reeks masterclasses gepresenteerd. De masterclasses zijn onderdeel van de GLOWacademy. De GLOWacademy is de verbinder in de GLOWlabs waar innovatie op het gebied van verlichting plaatsvindt.
De voorbereidingen voor GLOW 2020 gingen eerder deze maand van start. De organisatie van GLOW heeft nu alle masterclasses die gegeven zijn tijdens de GLOWacademy openbaar gemaakt.

De masterclass van lightdesigner Ellen de Vries van het LuxLab ging over ‘Wat betekent werken in openbare ruimte met licht?’

https://youtu.be/lzdx6c6zUIU

Docent Fontys, kunstenaar en grafisch vormgever Berry Sanders gaf op zijn beurt een masterclass over rgb en cmyk. Wat is het nut van kennis van al die verschillende kleursystemen?
Ook Elcke van Gorkum gaf een masterclass. Zij is kunstenares en winnaar van de Foederer Talent Award 2019.
Ten slotte is er de masterclass van Johan van Summeren: 'lukken of verongelukken met projecten in de openbare ruimte'. Van Summeren is eventmanager en docent op Hogeschool Utrecht en Amsterdam. Hij zit in de organisatie van grote events als Sail en Euro2020.
Meer informatie over het GLOW lichtfestival is te vinden op https://www.gloweindhoven.nl/nl

 

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

20-22-24 september live online lichtcursus

instagram tips van de juf