fbpx
Loading...

Hallo, hallo… de Lichtschool Club!

We zijn helemaal om: Clubhouse is zó leuk! Daarom organiseren we maandelijks de Lichtschool Club, een online talkshow voor ontwerp- en interieurprofessionals die hun klanten beter van dienst willen zijn. Omdat licht en verlichting cruciaal zijn in architectuur en interieur!

clubhouse de lichtschool club og

Power-light-ladies

Waarom is licht één van de belangrijkste onderdelen van je verbouwing en interieurontwerp? Op welke manier is licht bepalend voor sfeer en functionaliteit? Luister en praat mee over licht met power-light-ladies Noortje Lughthart en Annelies Valentijn, samen goed voor ruim 30 jaar ervaring in het lichtvak.

We praten over licht en beantwoorden al je vragen zodat ook jij een knaller van een lichtplan kunt maken.

Voor iedere interieurprofessional

Ben jij een (beginnend) interieurrstylist, -ontwerper of -architect en wil je maandelijks geïnspireerd worden? Lichtontwerpers Noortje Lughthart en Annelies Valentijn hebben héél veel te vertellen en kunnen uitstekend luisteren - we doen ons best om ieders vraag aan bod te laten komen.

Iedere maand praten we over een ander licht onderwerp

⁃ maandag 17 mei van 9:30 tot 10:30: Licht in de badkamer
⁃ maandag 21 juni van 9:30 tot 10:30: Licht in de tuin
⁃ donderdag 15 juli van 9:30 tot 10:30: Licht in de woonkamer/keuken

Clubhouse?

Clubhouse is een social media app waarin het draait om live gesprekken. Géén chat, geen talking heads, geen opnames en geen plaatjes; het enige dat je kunt doen is luisteren en praten. Real time, want de gesprekken worden niet opgenomen. Heb je het gemist, dan is het weg. Poef!

Doe je mee?

Clubhouse werkt (voorlopig) alleen op de iPhone. Je kunt een account krijgen als iemand je uitnodigt óf als je - eerst de app downloaden en een gebruikersnaam aanmaken - wordt toegelaten door een ‘club’ of ‘room’. Heel simpel: zoek De Lichtschool Club in de Clubhouse app, vraag om toegang en you’re in!

De Lichtschool Club host ik samen met Noortje Lugthart van Lichtadvies010.

april 2021

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.