fbpx
Loading...

Nieuw licht, inspiratie over leds, lampen en lichtplannen

Regen, mist en een lockdown, daar gaan we weer...
Dus niets lekkerder in het weekend om met een kleedje, pot thee en doos koekjes op de bank inspiratie op te doen uit magazines. 

image.jpeg


Beeld: Arcs Shade van Muller van Severen voor HAY, van staal in 4 kleuren

Magazine Eigen Huis & Interieur

En dat komt mooi uit want de nieuwste Eigen Huis en Interieur is van de week op de deurmat van de studio gevallen, met daarin een compleet dossier over verlichting! Nieuwe verlichtingsmerken, nieuwe kleuren voor designklassiekers en spotjes die nog niet bestonden. Voor een mooie lamp is altijd ergens plaats te vinden.

Niet alleen merken en armaturen inspiratie maar ook een fijne en heldere uitleg van de lichtonderwerpen die ik trouwens ook in mijn lichtlessen behandel;

- Alles begint met een lichtplan
- Licht per ruimte; wat richtlijnen
- Dimmen van ledlampen
- Lichttaal; lumen, lux, kelvin, watt en CRI - een helder uiteenzetting

PS: in februari gaan de deuren weer open van de online lichtcursus, die helemaal vernieuwd gaat worden met een extra online leeromgeving met boordevol handige filmpjes en naslagwerk. Alvast - vrijblijvend -op de wachtlijst? 

Ja! ik wil op de wachtlijst voor de online lichtcursus in februari

Nu in de winkels met extra dossier: verlichting

Dus zeker de moeite waard om deze nieuwste editie Eigen Huis & Interieur #006 2021 in huis te halen en nee ik heb geen aandelen 😊 

lgx5snc8hm1m_large.jpg

 

  • december 2021
Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.