fbpx
Loading...

Nieuw! Online coaching lichtadvies

Ik kom het heel vaak tegen: interieurontwerpers en -stylisten die twijfelen over hun lichtontwerp. Niet zo vreemd, als je bedenkt dat er veel specialistische kennis nodig is om een echt goed lichtplan te maken en overtuigend te presenteren aan je klant. Snelle feedback van een lichtexpert is dan goud waard!

 online lichtadvies interieurontwerper

Jij en ik, via Zoom

Voor dit soort vragen heb ik nu een nieuw aanbod: online lichtadvies coaching. Jij en ik, via Zoom. We sparren een uur lang over jouw vragen, jouw ontwerp, jouw presentatie. Je hebt mijn onverdeelde aandacht en bent geen tijd kwijt aan reizen. Je stuurt vooraf je vragen door zodat we meteen de diepte in kunnen. Je hebt nog nooit zo veel geleerd in één uur - beloofd.

Iets voor jou?

Dus: heb je een lichtplan gemaakt waar je graag nog een keer over wilt sparren voordat je het plan naar je opdrachtgever presenteert? Loop je vast bij het maken van je lichtplan? Wil je graag nog een paar dingen checken voordat je het plan naar je klant stuurt? Wil je je lichtontwerpen naar een hoger niveau tillen? Heb je nieuwe inspiratie nodig? Of wil je misschien weten hoe je verder aan de slag kunt in het vak als interieur- en lichtontwerper? 

Dan is de online lichtadvies coaching iets voor jou!

Hier lees je er meer over en kun je je meteen aanmelden. Tot zooms!

september 2020

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.