fbpx
Loading...

Vol aan de bak met de online lichtcursus

Snel én goed. Theoretische kennis én praktische vaardigheden. Onze online sprintcursus “leren werken met licht” heeft het allemaal. We beloven je dat je na de cursus zelfverzekerd aan de slag kunt met lichtplannen en lichtontwerp. Drie lessen in één week: here you go!

POWERRRR LICHTSCHOOL

Van intuïtie naar competentie

De sprintcursus is er voor interieurprofessionals die nu vooral intuïtief met licht werken. Dat kan natuurlijk goed uitpakken, maar meestal zit je toch met twijfels: is mijn plan wel goed genoeg onderbouwd? Kan een installateur aan de slag op basis van mijn plan? Is er eigenlijk wel voldoende licht in het trappenhuis, de woonkamer, de keuken…

Lichtweek

In één week volg je drie masterclasses waarin we we vol aan de bak gaan met licht en lichtplannen. De lessen zijn live, dus er is volop ruimte voor interactie - ook jouw vragen komen aan bod. Tussen de lessen door doe je via Instagram een huiswerkopdracht en ontvang je waardevolle emails met tips, links en inspiratie. Na afloop kun je de lessen nog 2 weken lang terugkijken en vragen stellen via de chat. Gegarandeerd antwoord binnen 24 uur! 

Je merkt het, ik ben enthousiast. De sprintcursus is namelijk ook voor mij als docent een supertoffe ervaring. De eerste editie leverde ook van de deelnemers stapels enthousiaste reacties op. Even een greep:

“Onwijs bedankt voor de super leerzame serie. Ik had niet verwacht er zoveel uit te halen.”
Roby van Praag

“Dankjewel voor de super interessante les, ik heb heel veel geleerd!”
Renate van Nine Dots

Powerrrr

Ik beloof je dat je na de sprintcursus je een stuk zekerder in je schoenen staat als het om lichtadvies gaat. Je kunt je klanten overtuigend adviseren en bent ook voor de installateur een competente gesprekspartner. Power!

Doe je mee? 

Wil je ook in één week drie lichtjaren verder komen binnen je vak? Check het programma en de data van de volgende sprintcursus - ik hoop je daar te zien!

Vooruit, nog een paar enthousiaste deelnemers aan het woord:

reviews delichtschool bohertje trotsinterieur
Positieve reacties van @bohjertje en @trots.interieurs

Annelies Valentijn, april 2021

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

BEN JIJ AL LID VAN DE FACEBOOK COMMUNITY?

Mijn eerste jaren als lichtontwerper miste ik een vraagbaak, gewoon, voor als je het even niet meer weet of twijfelt over een armatuur, afstand tussen de spots, lichtoplossing, wattage of lumenstroom. Natuurlijk vertrouwde ik op mijn intuïtie, maar hoe fijn had ik het gevonden als die vraagbaak er was.

Een meeting place voor de creatieve interieurprofessional die nog beter lichtplannen wil maken, dat is wat ik jullie ook gun!
Daarom dus de Facebook online vraagbaak. Join! En deel je kennis, stel al je licht-vragen en ontvang wekelijks tips&trics van mij.