fbpx
Loading...

Wat anderen zeggen over de lichtschool

"meer zelfvertrouwen gekregen"
Dit traject van De Lichtschool heeft me geholpen om met meer zelfvertrouwen en op meer professionele wijze lichtplannen te onderbouwen!
Rosalieke Mulder interieurstyling
Ja ik wil dit ook! 
Judith van Schaik
Judith van Schaik

Annelies zorg voor leuke en vooral zeer leerzame cursussen. Gisteren weer een stukje bijscholing gehad en precies geleerd wat ik wilde. Ook leuk hoe ze steeds anderen uit het vak weet te betrekken, wat zo'n dag levendig houdt. Dank je wel!

Judith van Schaik 
Mirjam de Bakker
Mirjam de Bakker

Een fijne opfrisdag gevolgd bij Annelies; zij is is om te beginnen gewoon een leuke, professionele vakvrouw die haar enorme kennis heel goed weet over te brengen; haar enthousiasme voor 'licht' werkt zeer aanstekelijk. Interessante sprekers vervolledigden de dag. Voor mijn als Interior Designer zijn lichtplannen een essentieel onderdeel van een compleet ontwerp; het is heel fijn om via de Lichtschool regelmatig de nieuwste ontwikkelingen mee te krijgen. Het is niet de eerste en ook zeker niet de laatste cursus die ik hier zal volgen!

Mirjam de Bakker 
"Nu heb ik meer kennis waardoor ik met meer vertrouwen een lichtplan kan voorstellen! "

Veel duidelijke informatie gekregen en wat direct toepasbaar is in mijn projecten. Licht was bij mij vaak iets wat werd uitbesteed aangezien ik voor de zakelijke markt werk. Nu heb ik meer kennis waardoor ik met meer vertrouwen een lichtplan kan voorstellen! Dankjewel Annelies!
Larissa- Tanka Projects

Ja ik wil een matchcalll inplannen 
"Deze online tool scheelt me zoveel tijd bij het uitzoeken van de juiste spot"

Deze online tool scheelt me zoveel tijd bij het uitzoeken van de juiste spot. Ik vul de hoogte van de ruimte in, de gradenbundel van de spot en ik kan direct zien wat de diameter van de lichtvlek is op de vloer. Daarna kan ik zelf spelen met de gradenbundels en zien wat er gebreurt met de lichtvlek. Superhandig!
Arnold Westra

Klik hier om te bestellen 
"Een hele snelle manier om te zien wat je aan het doen bent"

Een hele handige tool voor als je een armatuur zoekt met een bepaalde lichtbundel in combinatie met de hoogte van je plafond. Een hele snelle manier om te zien wat je aan het doen bent. Het excel bestand is makkelijk leesbaar.
Wooili - interieurontwerper

ja die wil ik ook! 
Bionda - Flow Design
Bionda - Flow Design
Ik heb de 2-daagse lichtcursus interieurprofessional gevolgd bij Annelies en ben echt geïnspireerd geraakt als het om het maken van verlichtingsplannen gaat! Bedankt hiervoor! Bionda - Flow Design
Flow Design 
Doortje Kruisheer
Doortje Kruisheer
Heel fijn om met Annelies door een van mijn gemaakte lichtplannen te lopen en al haar tips te ontvangen. Ze geeft hele concrete tips en ik voelde me vrij om alles te vragen wat ik wilde. Aanrader dus deze online brainstormsessie
Thuis bij Door 
Chardee Croonen
Chardee Croonen
Ik heb zojuist een leuke zoom meeting gehad met Annelies, deze had ik gewonnen. Ik mocht al mijn vragen stellen en kreeg daar ook gelijk antwoord op. Vaak met een linkje of afbeelding erbij ter illustratie. Aan de hand van dit gesprek weet ik ook zeker dat ik een cursus ga volgen bij Annelies.
Studio Chardee 
na het volgen van de live dagen ben ik helemaal up-to-date
na het volgen van de live dagen ben ik helemaal up-to-date
Ik wilde me verdiepen in het maken van lichtplannen en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Na het volgen van de live dagen bij Annelies ben ik helemaal up-to-date op lichtgebied! Annelies legt de stof duidelijk uit en het fijne vond ik dat ze heel benaderbaar is waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ik raad De Lichtschool zeker weten aan!
Interieurontwerper Annick Nieuwhof - Nieuwhof Interiors
Meer informatie over de live dagen 
Lorijn Barbas
Lorijn Barbas
Zonder licht geen kleur.
Met veel plezier heb ik bij Annelies na de online sprintcursus ook de lichtopleiding lichtplannen voor de zakelijke mark gevolgd. Wat heb ik veel geleerd over verlichting en hoe ik deze op de juiste manier kan toepassen voor mijn ontwerpen voor zowel particulier als zakelijke opdrachtgevers. De juiste verlichting is een verrijking van je een interieurontwerp. De cursus heeft een goede balans tussen theorie en praktijkvoorbeelden en is meteen toepasbaar. Ik kan Annelies enorm aanraden als je je kennis op het gebied van verlichting wilt aanvullen. Nogmaals veel dank Annelies voor de inspirerende dagen.
Inspirada interiordesign 
Madeleine Schuurman
Madeleine Schuurman
Via deze weg wil ik je nog even laten weten dat ik het echt een fijne cursus vond. De afwisseling met Marian/Lay out om lichtplannen nog mooier uit te kunnen werken en de verdieping van de kennis van ‘licht’ door jou icm de inspirerende omgeving van Deltalight vond ik echt helemaal top. Het leuke is dat ik vanmorgen een intake had voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning in Nieuwerbrug en direct de opdracht voor het maken van een lichtplan heb gekregen. Ik zag de tekening van de electriciën (schoolvoorbeeld van spots plekken waar je ze echt niet wil hebben J) en kon direct ahv de storytelling laten zien dat het zoveel beter/leuker kan. Nogmaals dank en tot snel.
Interior styling by Madeleine 
Studio Kees Marcelis
Studio Kees Marcelis

Wij vonden het allemaal een hele waardevolle workshop!!

Je bent open en je komt direct met goede tips zonder dat je dat niet durft te delen

 

Studio Kees Marcelis 
veel fijne kneepjes op technisch vlak geleerd
veel fijne kneepjes op technisch vlak geleerd
Ik wil je heel erg bedankt voor de fijne cursus. Ik ben erg blij dat ik jou cursus heb gevolgd. Daarnaast wil ik ook nog even extra benadrukken dat het heel fijn is dat je veel fijne kneepjes van het vak meegegeven hebt op technisch vlak , maar ook op ondernemers vlak wat voor iedereen erg waardevol is.  We hadden het er gisteren al over dat je binnenkort nog meer 'losse' cursusdagen gaat inplannen met verschillende onderwerpen.
Interieurontwerper Charlotte Zwaan - Studio Lotz
Ja dat wil ik ook! 
Amerins Westra, interieurontwerper
Amerins Westra, interieurontwerper

Een tijdje geleden volgde ik de online lichtcursus bij de lichtschool en in een korte tijd heb ik onwijs veel kennis opgedaan! Elke stap van het maken van een duidelijk en inspirerend lichtplan wordt uitgelegd en Annelies geeft onwijs veel praktische voorbeelden waardoor het zo goed uit te voeren is! Sinds deze online cursus heb ik al een aantal fijne lichtplannen mogen maken voor mijn klanten. Door de duidelijke stappen geeft het mijn klanten houvast en maakt het onwijs helder hoe het lichtplan opgebouwd is. Annelies, onwijs bedankt voor deze fijne cursus en alle kennis die je deelt!

Studio Blanco 
"Ik kan alle lesstof direct bij ons in de winkel toepassen"

Het was ontzettend leerzaam deze live dagen en leuk om ook andere uit het vak te spreken en kennis te delen! Ik kan alle lesstof direct bij ons in de winkel toepassen! Tot een volgende keer weer!
Emma Nedersigt - lichtontwerper De Klare Lijn Leiden

Ja leuk, ik werk ook in een winkel 
Danielle, ByDaan Interiorstyling
Danielle, ByDaan Interiorstyling

Ik heb in maart bij studio Valentijn de lichtopleiding interieurprofessional gevolgd. Een passend lichtplan is een essentieel onderdeel van een interieurontwerp. De wereld van licht is enorm. In de opleiding komen alle aspecten van LED verlichting aan bod. De meerwaarde voor mijn werk als interieuradviseur is enorm. Annelies is als persoon een fijn mens en een zeer professioneel en enthousiaste docent. Het is vooral een hele leerzame en leuke opleiding. Ik zou het iedereen aanraden. Dank voor je enthousiasme Annelies, het werkt aanstekelijk!

ByDaan Interiorstyling 
Licht is nu nog leuker en ik ben veel zekerder bij het maken van mijn lichtplannen.
Licht is nu nog leuker en ik ben veel zekerder bij het maken van mijn lichtplannen.

Voor mijn bedrijf maak ik veel interieuradviezen, waar ik kleur- indelings-, meubel-, maar ook lichtadvies aanbied.
Ik merkte bij het maken van een lichtplan dat ik nog wel wat extra kennis kon gebruiken en zag op social media De Lichtschool voorbijkomen. 
Precies wat ik nodig had en besloot me in te schrijven. Geen seconde spijt van gehad want Annelies vertelde me precies wat ik nodig had en daarbij is het ook fijn om naar een zeer gedreven persoon 
te luisteren.

Denise - DAY interieurstyling

Ja ik wil meer weten 
Fleur Lew, Lew Interieurs
Fleur Lew, Lew Interieurs

Samen met mijn collega hebben we een ochtend licht coaching gehad om onze kennis bij te spijkeren. Het is zo heerlijk om al je vragen en ideeën met een professional te kunnen bespreken. Annelies beantwoord je vragen uitgebreid en met de juiste voorbeelden. Ik ben weer helemaal up-to-date om mijn klanten een volwaardig lichtadvies te kunnen geven. Enorm bedankt Annelies

LEW INTERIEUR 
"Je leert heel anders naar licht kijken"

Ik heb de Lichtschool Live dagen gevolgd. Dit was zeer leerzaam en je leert heel anders kijken naar licht. De functies, de mogelijkheden, van basis tot sfeerverlichting alles kwam voorbij. Annelies is een gedreven en enthousiaste docent die enorm veel kan vertellen over alles wat met licht te maken heeft. Een aanrader!
Marieke van Pimpelwit interieuradvies

ja dit wil ik ook! 
Nexxt!Lighting
Nexxt!Lighting

Namens Nexxt!Lighting kreeg ik de mogelijkheid mezelf te verbeteren in bepaalde aspecten die essentieel zijn voor de verkoop van armaturen. Een passend lichtplan speelt hierin een belangrijke rol. Tijdens de twee “lesdagen” van de lichtschool werden alle belangrijke punten besproken. Wat ik als zeer positief heb ervaren, is de diversiteit van de groep met wie je de lessen volgt en opdrachten maakt. Daarnaast vond ik het ook zeer prettig dat alle informatie transparant werd gebracht en dat De Lichtschool hierbij niet afhankelijk is van een leverancier/partij.

Nexxt!Lighting 
De Klare Lijn - incompany traning
De Klare Lijn - incompany traning

Wij hebben met het team veel aan de incompany lichttraining gehad, en zouden dan ook iedereen de cursus bij Annelies aanraden! Tegenwoordig met alle complexiteit van LED verlichting is dit een leerzame en vooral ook leuke cursus. Wij kunnen onze kennis nu veel beter in de praktijk toepassen. Heel veel dank Annelies!  

De Klare Lijn 
Villa Meliefste
Villa Meliefste

Ik heb de combinatie lichtopleiding interieurprofessional en die voor zakelijke projecten bij De Lichtschool gevolgd. De lichtopleidingen heb ik als heel inspirerend ervaren. Annelies is zelf echt een professional in haar vak en brengt dit heel goed over aan haar cursisten. De inhoud van de opleiding had een goede balans tussen praktijk en verdieping van de theorie. In mijn werk als interieuradviseur heb ik er veel profijt van. Ik zie het echt als een meerwaarde voor mijn werk dat ik dit specialisme ook kan toevoegen. Absoluut een aanrader!

Villa Meliefste 
"Ik kreeg een goede basis die ik verder in de praktijk kan brengen"

De trainingen van Annelies waren heel leerzaam. Ik volgde de Lichtschool Live dagen en heb zo ontzettend veel kennis vergaard. Het ‘lichtvak’ was voor mij relatief nieuw maar door deze trainingen kreeg ik een goede basis die ik verder in de praktijk kan brengen. De training is interactief, er is veel ruimte voor vragen en door de praktijkopdrachten ga je zelf het geleerde toepassen. Kortom, wil je kennis over verlichting opdoen? Dan kan ik de Lichtschool zeker aanraden.
Rie-Anne Faber - Favoriet Interieur

Hier ben ik aan toe 
Gracia Dercks - Studio Boomm
Gracia Dercks - Studio Boomm

De lichtopleiding interieurprofessional wat niet alleen enorm leerzaam, maar ook erg leuk. Annelies heeft enorm veel kennis en passie rondom verlichting en dat straalt ze ook uit. Het is een opleiding voor zowel de beginner, maar ook zeker voor degene die al meer kennis hebben opgedaan rondom verlichting. Dus al met al een echte aanrader!

Studio Boomm 
Florien du Bois - the Kit and Flo
Florien du Bois - the Kit and Flo

De wereld van licht is enorm! Dat wist ik al maar na deze cursus bevestigt het maar weer dat licht binnen de interieur wereld niet onderschat mag worden. Annelies vertelt aan de hand van leuk gevonden gerelateerde filmpjes en mooie praktijkvoorbeelden. De licht wereld is een stuk grijpbaarder geworden. Echt een aanrader voor als je licht beter wilt begrijpen en dit direct wilt kunnen toepassen binnen je eigen interieur projecten. Dank Annelies!

Flo du Bois, interieur stylist, the Kit and Flo 
Kien Styling
Kien Styling

Licht is licht, dachten wij in het begin… Door de tweedaagse cursus van Annelies Valentijn hebben we de essentie van licht ontdekt waardoor we nu we onze klanten kunnen voorzien van gedetailleerde lichtplannen.

Kien Styling 
Michel Klein, Anvia
Michel Klein, Anvia

Ik was op zoek naar een invulling van een “gat” in mijn lichtkennis, namelijk hoe vul ik op een praktische maar professionele manier een lichtplan in en welke stappen moet ik doorlopen om daar te komen. De lichttraining van De Lichtschool geeft je in twee dagen een complete set aan informatie en inzichten die mij erg helpen bij het maken van een lichtplan voor woonhuizen. Hier ga je dan ook vrij snel mee aan de slag waarna er voldoende tijd genomen wordt voor terugkoppeling. Wat ik persoonlijk erg leuk vond was de interactie met medecursisten, waar je vervolgens ook weer heel wat van opsteekt. Voor mij dus zeker een aanrader!

ANVIA 
"Gezien de investering in tijd en geld, wat mij betreft een absolute aanrader."

Zo ontzettend veel info en kennis ontvangen over verlichting en lichtplannen. Maar door Annelies op een dusdanig prettig en begrijpelijke manier gedeeld dat ik het allemaal als erg leerzaam en toepasbaar heb ervaren. Gezien de investering in tijd en geld, wat mij betreft een absolute aanrader.
Josha Veenker - Huisnummer 5

Ik wil graag met je sparren hierover 
Marjolein Hubers - Ilu Design
Marjolein Hubers - Ilu Design

Ik heb met veel plezier de 2-daagse lichtcursus gevolgd bij Annelies. Het is een leuke en leerzame training, waar je veel leert over LED verlichting en het toepassen hiervan. Annelies laat je ook op een andere manier kijken en nadenken over hoe je verlichting net even anders kunt toepassen in een ruimte. Met deze kennis kan ik goed meedenken met onze klanten en ze het juiste advies geven.

Ilu Design 
Interieurontwerper Rosa van den Kerkhof
Interieurontwerper Rosa van den Kerkhof

"Bij de cursus van De Lichtschool, gegeven door Annelies Valentijn, heb ik veel kennis opgedaan over de werking van licht en hoe dit in de praktijk toe te passen. Ik gebruik deze kennis nog dagelijks in mijn werk als interieurontwerper."

Studio Nest 
Interieurontwerper Annette van de Laar
Interieurontwerper Annette van de Laar

"Ik heb de afgelopen maand de tweedaagse Lichtopleiding Interieurprofessional gevolgd. Er is zoveel veranderd de afgelopen jaren waardoor het onvermijdelijk was om bij te scholen. Ik heb heel erg veel van Annelies geleerd en heb weer veel nieuwe inspiratie. Kortom, als interieurprofessional is dit een must do! Dank Annelies voor de leuke een leerzame dagen."

Inhouse Design 
Interieurdesign by Nicole & Fleur
Interieurdesign by Nicole & Fleur

"We maken regelmatig lichtplannen, maar hadden behoefte aan verdieping. Ook wilden wij onze kennis nav LED toepassingen verbreden. We hebben met plezier de cursus van Annelies bij De Lichtschool gevolgd en hebben meer zekerheid gekregen in het maken van lichtplannen."

Interieur design by nicole & fleur 
Lieke Sanders, interieurontwerper
Lieke Sanders, interieurontwerper

"Ik vond de 2-daagse lichtcursus heel leuk en interessant! Annelies gaat vlot door de stof heen waardoor je in 2 dagen mega veel leert! Als interieurontwerper heb ik hier heel veel aan gehad bij het maken én onderbouwen van lichtplannen voor particuliere opdrachtgevers."

Studio Lieke Sanders 
Nova Tuinen
Nova Tuinen

De tuintraining van Annelies was ontzettend leuk en leerzaam. Deze training hebben we gevolgd op een exclusieve plek, bij Maretti in Almere.
Super interessant om meer te leren over licht en wat licht met een ruimte doet. Voor ons vooral leerzaam wat we met licht kunnen bereiken, wanneer we een verlichtingsplan maken voor een tuinontwerp. De passie van Annelies en haar kennis over licht zijn aanstekelijk.
Een erg leuke dag, duidelijke presentatie en veel inspiratie opgedaan. De afwisseling was goed! We hebben ook nog een rondleiding gehad en een eigen lichtplan ontworpen. De opgedane kennis is inmiddels in praktijk gebracht bij onze eigen tuinontwerpen.
We zouden het iedereen aanraden!

Nova Tuinen 
Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring