fbpx
Loading...

GRATIS online brainstorm sessie

Elke maand heb ik twee plekken voor een gratis online licht brainstorm sessie. Deze sessie duurt 30 minuten en is speciaal voor interieur professionals. Wil je kans maken op zo'n sessie en jouw brandende vragen direct aan mij stellen? Vul dan de vragenlijst in en jouw onderwerp naar keuze. Elke eerste maandag van de maand maak ik bekend met wie ik de sessie ga houden.

Ja ik wil een GRATIS brainstorm sessie met Annelies

Annick Nieuwhof
Annick Nieuwhof
Ik wilde me verdiepen in het maken van lichtplannen en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Na het volgen van de tweedaagse opleiding bij Annelies ben ik helemaal up-to-date! Annelies legt de stof duidelijk uit en het fijne vond ik dat ze heel benaderbaar is waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ik raad De Lichtschool zeker weten aan!
Nieuwhof Interiors 
Chardee Croonen
Chardee Croonen
Ik heb zojuist een leuke zoom meeting gehad met Annelies, deze had ik gewonnen. Ik mocht al mijn vragen stellen en kreeg daar ook gelijk antwoord op. Vaak met een linkje of afbeelding erbij ter illustratie. Aan de hand van dit gesprek weet ik ook zeker dat ik een cursus ga volgen bij Annelies.
Studio Chardee 
Doortje Kruisheer
Doortje Kruisheer
Heel fijn om met Annelies door een van mijn gemaakte lichtplannen te lopen en al haar tips te ontvangen. Ze geeft hele concrete tips en ik voelde me vrij om alles te vragen wat ik wilde. Aanrader dus deze online brainstormsessie
Thuis bij Door 

Over Annelies Valentijn, interieurarchitect en lichtexpert

Als interieurarchitect ben ik altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maakte er mijn specialisme én mijn missie van en startte De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Na mijn opleiding aan de Kunstacademie wist ik eigenlijk niets over licht en het belang daarvan voor interieurs en architectuur. Het lichtvak heb ik pas later in de praktijk geleerd bij diverse lichtstudio’s in binnen- en buitenland. En nu wil ik mijn jarenlange ervaring in het lichtvak met jullie delen! Ik zie namelijk nog veel interieurprofessionals worstelen met licht en het maken van lichtplannen.

Heb jij ook twijfels of je wel voldoende licht hebt ingetekend? En of je de juiste afmetingen hebt aangehouden?

Ben jij klaar met onzeker te zijn over je lichtplannen en wil jij nooit meer twijfelen over je werk?
Vraag me alles in dit gratis online advies moment.

Ja ik wil een GRATIS brainstorm sessie met Annelies

 

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring