fbpx
Loading...

 

Gratis masterclass Hoeveel licht is genoeg?

De meeste gestelde vraag van interieurontwerpers over het maken van een lichtplan is;

"Hoe weet ik of ik voldoende licht heb getekend in een ruimte?"

In deze (gratis!) masterclass laat interieurarchitect en lichtexpert Annelies Valentijn je aan de hand van de 5 guidelines zien op welke wijze je kunt checken of je voldoende licht in je ruimte hebt geplaatst zonder ingewikkelde licht-berekeningen te maken.

Al meer dan 2600 interieurprofessionals hebben meegedaan en dit is de aller-aller laatste keer dat ik deze gratis masterclass ga geven!

Na dinsdag 21 november stop ik ermee!! Meld je daarom nu aan! 

 

Kun je er niet live bij zijn?
Meld je dan alsnog aan zodat je de replay kunt bekijken!

Gratis masterclass Hoeveel licht is genoeg?

Ontdek in deze masterclass;

  • de 5 guidelines die je houvast geven bij het maken van een lichtplan in je interieurontwerp
  • in heldere taal de lichtbegrippen uitgelegd
  • wat het verschil is tussen direct, diffuus en indirect licht en waarom je altijd een mix maakt van dit trio in je lichtplan
  • de checklist van Annelies met 4 punten waarmee je je lichtplan goed kunt onderbouwen

In deze online live masterclass Hoeveel licht is genoeg; de 5 guidelines....die je direct in je interieurontwerpen kunt toepassen kom jij het te weten! De lichtschool to the rescue!


 

OVER ANNELIES VALENTIJN INTERIEURARCHITECT EN LICHTEXPERT

Als interieurarchitect ben ik altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maakte er mijn specialisme én mijn missie van en startte De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Na mijn opleiding aan de Kunstacademie wist ik eigenlijk niets over licht en het belang daarvan voor interieurs en architectuur. Het lichtvak heb ik pas later in de praktijk geleerd bij diverse lichtstudio’s in binnen- en buitenland. En nu wil ik mijn jarenlange ervaring in het lichtvak met jullie delen! Ik zie namelijk nog veel interieurprofessionals worstelen met licht en het maken van lichtplannen.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is voor creatieve interieurprofessionals die verlichting zien of willen gaan zien als verlengstuk van hun interieurontwerpen.

Je bent zelfstandig ondernemer of werkzaam bij een tof interieurburo/woonwinkel en je wilt je steeds blijven ontwikkelen. Je wilt up-to-date blijven in kennis, inspiratie en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht.

Je twijfelt soms als je je lichtplan aan het maken bent of je wel voldoende licht hebt voorgesteld, kloppen de technische specificaties en kun je je verhaal uiteindelijk goed onderbouwen.

Ik werk veel met ondernemers uit de creatieve sector en bouwsector zoals interieurarchitecten, verkoopmakelaars, medewerkers in een woonwinkel, architecten en stylisten.

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass.

PS. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail en we  zullen je herinneren per e-mail, zodat je de masterclass niet vergeet ;-). Er is maar beperkt plaats, dus wees er snel bij.

 

Praktische info

 

  • Locatie: online
  • Investering: gratis + 45 minuten van je tijd

Er komt een opname beschikbaar, deze blijft 24 uur geldig en die sturen we je per email toe na afloop van de masterclass.

Je kunt deze masterclass volgens vanaf je mobiele telefoon, laptop of ipad.

 

 Toe aan een licht-boost? Meld je aan! l meer dan 2600 interieurprofessionals gingen je voor

 

 

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring