fbpx
Loading...

BIJNA KLAAR! MEDIO DECEMBER Het online Lichtboek 2021 * €27 ex btw

Al een tijdje liepen we met het idee om een Lichtboek te maken ; het online handboek wat tijdens de lessen gebruikt kan worden en wat je nog eens kunt nakijken als je zelf aan de slag gaat met het ontwerpen van een lichtplan.
Alle tips en trucs staan erin vermeld; hoogtes van wandlampen, spot wandafstanden, hoeveel licht in de woonkamer, alle basistermen zoals Kelvin, CRI, RA, Lumen, dimmen van licht en nog veel meer!

Nog even geduld lieve mensen, het digitale Lichtboek rolt bijna van de pers.

EIND 2021 ONLINE TE KOOP
€27 ex btw 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Over Annelies Valentijn, interieurarchitect en lichtexpert

Als interieurarchitect ben ik altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maakte er mijn specialisme én mijn missie van en startte De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Geef je al lichtadviezen als onderdeel van je interieurontwerpen en verbouw-plannen maar doe je dit voornamelijk op intuïtie. Wil je leren hoe je je lichtplannen beter kunt onderbouwen en wat je allemaal in een lichtplan moet opnemen? Is het niet jammer als je een keigaaf interieurplan hebt opgeleverd en het licht klopt niet en je verhaal is niet waterdicht. Herken je je hierin? Dan ben je echt niet de enige, wij hebben de afgelopen 2 jaar al meer dan 300 interieurprofessionals getraind in het maken van creatieve, goed onderbouwde lichtplannen.

ALVAST OP DE RESERVELIJST? MAIL JE DAN AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF DAN ZETTEN WE JE OP DE LIJST

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

6-8-10 december online basis lichtcursus

instagram tips van de juf