fbpx
Loading...

Masterclass 'Thuiswerken in het juiste licht'

Naast een goed ontwerp, zijn licht en verlichting cruciaal in de architectuur en het interieur, maar vergeet daarbij zeker niet de nu zo belangrijke thuiswerkplek. Hoe kan een goed lichtontwerp bijdragen aan een gezonde thuiswerkplek? Welke creatieve invullingen zijn er en waar moet je rekening mee houden? In deze online masterclass kom jij het te weten.

Ja ik wil kijken


Programma:

  • Wat is licht, hoeveelheid lux, verblinding en daglichttoetreding
  • Welke factoren zijn van invloed op het gewenste lichteffect?
  • Hoe richt je je werkplekverlichting het beste in, en waar moet je rekening mee houden?
  • Hands-on tips & inspiratie aan de hand van heel veel inspirerende beelden

Investering: €27 excl btw
Duur: 1 uur in je eigen tijd te bekijken 
Ja ik wil kijken


Over Annelies Valentijn, interieurarchitect en lichtexpert

Als interieurarchitect ben ik altijd gefascineerd geweest door licht en het enorme effect daarvan op ruimte, kleur en beleving. En terwijl veel interieurontwerpers licht en verlichting als detail zien, zijn licht en architectuur voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maakte er mijn specialisme én mijn missie van en startte De Lichtschool, die specialistische licht-opleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Geef je al lichtadviezen als onderdeel van je interieurontwerpen en verbouw-plannen maar doe je dit voornamelijk op intuïtie? Wil je leren hoe je je lichtplannen beter kunt onderbouwen en wat je allemaal in een lichtplan moet opnemen? Is het niet jammer als je een keigaaf interieurplan hebt opgeleverd en het licht klopt niet en je verhaal is niet waterdicht. Herken je je hierin? Dan ben je echt niet de enige, wij hebben de afgelopen 2 jaar al meer dan 600 interieurprofessionals getraind in het maken van creatieve, goed onderbouwde lichtplannen.


Toe aan een licht-boost? Meld je aan! 

Ja ik wil kijken!

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

6-8-10 december online basis lichtcursus

instagram tips van de juf