fbpx
Loading...

Incompany: maatwerk lichttrainingen

Als bedrijf je lichtkennis bijspijkeren? De Lichtschool verzorgt ook incompany trainingen. Afhankelijk van jullie wensen stellen wij een passende training samen - bij jullie in het bedrijf, in een showroom van een groot verlichtingsmerk of een andere inspirerende locatie. Heel wat woonwinkels, producenten, installateurs en projectinrichters gingen je al voor!

Commercieel of technisch - van tuin tot kantoor

We geven bijvoorbeeld trainingen aan nieuwe medewerkers van lichtfabrikanten om hun lichtkennis bij te spijkeren en aan tuinarchitecten zodat ze buitenverlichting in hun plannen kunnen opnemen. Ook ontwikkelen we voor woonwinkels commerciële lichttrainingen en trainen we projectinrichters op het gebied van dynamische verlichting en een gezonde kantooromgeving.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn

  • lichtplan methode
  • lichtperceptie volgens lichtontwerper Richard Kelly
  • ontwerp trucs
  • lichtbeleving
  • praktijkvoorbeelden
  • retail+kantoor oplossingen

Jullie specifieke wensen of vraagstukken nemen we natuurlijk graag mee in de incompany training: het is tenslotte maatwerk!

Laten we praten! 

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden overleggen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Annelies Valentijn op 06-19050154.

Persoonlijk

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht en ruimte voor jouw vragen. Je docent is Annelies Valentijn, interieurarchitect, lichtexpert en ervaren trainer

Wat anderen zeggen over De Lichtschool

Professioneel

Kom verder in je vak! Geef meerwaarde aan je interieurprojecten met goed lichtadvies. Zo ben je relevant voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers

Daarom De Lichtschool

Inspirerende locaties

Je krijgt les in Broeinest Amsterdam of ETC Culemborg én in de showroom van A-merk lichtfabrikanten zoals Modular, Kreon, FLOS en Deltalight.

Partners

in company training:

Jullie specifieke wensen of vraagstukken nemen we graag mee in een incompany training: het is tenslotte maatwerk! Onder meer de volgende bedrijven gingen je al voor!
Mail info@delichtschool.nl voor overleg of bel 06 190 501 54.

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring

20-22-24 september live online lichtcursus

instagram tips van de juf