fbpx
Loading...

Lichtlezingen en -workshops Nederland en België

Zoek je een bevlogen spreker die een inspirerend verhaal over licht kan vertellen? Dan ben je bij De Lichtschool aan het juiste adres. Annelies Valentijn, oprichter van De Lichtschool, is zo'n bevlogen spreker.

Annelies Valentijn

Interieurarchitect Annelies Valentijn ontwikkelde zich tot invloedrijk lichtontwerper. In haar verhalen vermengt zij haar passie voor het lichtvak met haar kennis en ervaring. Dat inspireert; wie Annelies op het podium heeft gezien wil méér. Dat is ook bekend bij de redacties van onder andere het AD en Het Parool. Diverse keren publiceerden zij artikelen waarin Annelies haar visie op licht geeft.

Een keynote van Annelies Valentijn is altijd relevant: custom made en afgestemd op de bezoekers in de zaal. 

Voorbeelden lezingen

Lezing Woonwinkel

Heb jij je huis wel goed verlicht? Verlichtingsexpert Annelies Valentijn laat je klanten en relaties zien hoe je het beste lichtplan voor je huis maakt. Na een introductie gaan je klanten zelf aan de slag met een lichtplan voor hun woning.  

Rijnie Nijhoff van woonstudio Interhoff: "We hebben tijdens onze Inspiratiefabriek-week Annelies uitgenodigd voor een mini licht-workshop aan een selectieve klantenkring. Het was een inspirerende avond en we hebben er uiteindelijke interessante vervolggesprekken aan over gehouden - mét kopende klanten!" 

Keuken- badkamerspecialist

Worstelen je klanten met de verlichting in hun badkamer of keuken, krijg je vragen welke kleur LED mooi staat bij de tegels, over IP-waarden, welk licht in de afzuigkap moet en of er al-dan-niet een ledstrip onder het kookeiland moet? Met een lezing over licht in de badkamer of keuken inspireer je je klanten en laat je omzet stijgen!

PROJECTONTWIKKELAAR-MAKELAAR-kopersbegeleider

Al in een vroeg stadium moet al bekend zijn waar de lichtpunten in een bouwproject komen. Veel klanten vinden het lastig om dan al de juiste keuzes te maken. Gaan we voor LED of halogeen? We willen toch een verlaagd plafond, wat doen we dan met de aansluitpunten? We willen graag extra wandpunten, maar waar? De Lichtschool biedt korte presentaties of adviseert je klanten een-op-een om tot een helder lichtontwerp te komen. Zo kunnen jullie weer verder aan de slag.

Meer weten over de mogelijkheden? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel direct met Annelies Valentijn: 06-19050154

Persoonlijk

Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht en ruimte voor jouw vragen. Je docent is Annelies Valentijn, interieurarchitect, lichtexpert en ervaren trainer

Wat anderen zeggen over De Lichtschool

Professioneel

Kom verder in je vak! Geef meerwaarde aan je interieurprojecten met goed lichtadvies. Zo ben je relevant voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers

Daarom De Lichtschool

Inspirerende locaties

Je krijgt les in Broeinest Amsterdam of ETC Culemborg én in de showroom van A-merk lichtfabrikanten zoals Modular, Kreon, FLOS en Deltalight.

Partners

Lichtlezing

Net als deze bedrijven behoefte aan een deskundige en bevlogen spreker over licht?
Neem contact op met Annelies Valentijn! Mail info@delichtschool.nl of bel 06 190 501 54.

Nieuwsbrief
Wij respecteren je privacy lees het in onze privacy verklaring