• Annelies Valentijn

de lichtschool geeft licht workshop op vakdag architecten showroom Amsterdam 2018De Architecten Showroom Amsterdam is op 21 juni 2018 de locatie voor de Vakdag Connecting the Brands. De dag biedt interessante lezingen, productpresentaties en workshops van verschillende deelnemers.

Tijdens de Vakdag Connecting the Brands kunnen bezoekers een keuze maken voor vier workshops en lezingen. Die worden verzorgd door in totaal negen partijen. Zo biedt Bolon een workshop rond Instagram en mobiele fotografie, gaat Dynamobel in op de waar- en onwaarheden rond akoestiek en staand werken, geeft Forbo inzicht het denken in totaaloplossingen en vertelt Marie-Gon bij Mosa over de meerwaarde van het Color Navigator System.

Annelies Valentijn, lichtontwerpster en eigenaar van De Lichtschool geeft namens lichtfabrikant Occhio een workshop Lighting Design.


Licht is de vierde dimensie van de architectuur en kan een ruimte letterlijk maken of breken.

Tijdens de workshop lighting design behandelen we op een inspirerende en creatieve manier hoe we licht kunnen toepassen. Zonder al teveel in te gaan op de technische termen of armaturen keuzen gaan we het hebben over welke typen licht er zijn en hoe en wanneer je deze kan gebruiken. LED heeft de afgelopen 10 jaar tot een enorme evolutie geleid in de verlichtingsindustrie. Maar hoe passen we dit nu toe? Welke keuze zijn er en waar moeten we op letten bij de keuze van verlichting tegenwoordig.


Mocht je aan deze workshop willen deelnemen en voorafgaand al vragen hierover hebben laat het ons dan weten zodat we hiermee rekening kunnen houden met de samenstelling van het programma.


Er zijn nog een beperkt aantal plekken vrij!

Voor meer informatie en inschrijven klik hier

Afbeeldingen: Modular, DeltaLight, FLOS, Pinterest , Broeinest, ETC 

niet alle foto's zijn door ons gemaakt. Ben je de fotograaf/eigenaar en wil je dat een foto verwijderd wordt, neem dan contact met ons op. We hebben geprob