• Annelies Valentijn

In de media! En er was licht....

Bijgewerkt: 9 aug 2018

Vorige week ben ik geïnterviewd door een journaliste van de Wegener nieuwsgroep over de verlichting in de Nederlandse huishoudens. Donkere maanden? lekker vroeg de lampjes aan. Maar waar moet je op letten als je mooi, warm en ook nog eens functioneel licht wilt hebben? Tips & tricks voor de belangrijk(st)e vertrekken in huis.

" Te veel licht is niet gezellig en van te weinig krijg je klachten" Annelies Valentijn, oprichtster van De Lichtschool, een opleidingsinstituut voor interieur professionals.

Supertrots op zo'n mooi artikel aan de wieg van de start het De Lichtschool. Hier kun je het hele artikel lezen welke inmiddels in Het Parool, Het AD, De Gelderlander, De Tubbantia en de Limburgers is gepubliceerd!

Ben je interieurontwerper, werk je in een woonwinkel of ben je installateur en wil je meer verdieping in je vak? Geef je dan op voor een workshop of lichtcursus.
Afbeeldingen: Modular, DeltaLight, FLOS, Pinterest , Broeinest, ETC 

niet alle foto's zijn door ons gemaakt. Ben je de fotograaf/eigenaar en wil je dat een foto verwijderd wordt, neem dan contact met ons op. We hebben geprob