INCOMPANY TRAINING BIJ MISTERDESIGN

Ze waren al keien in interieuradvies, de interieurontwerpers en -adviseurs van Misterdesign. Toch had het team behoefte aan verdieping, met name op het gebied van licht en verlichting. De oplossing: een incompany training!

VAN DESIGNMEUBEL TOT TOTAALPROJECT

Misterdesign is een winkel voor designmeubelen en -accessoires in ‘s-Hertogenbosch, met prachtige merken als Tom Dixon, Artifort, Thonet, HAY, Muuto en Vitra. Naast de winkel ligt de focus van Misterdesign meer en meer op totaalprojecten: complete ontwerpen voor woningen, winkels en kantoren. Zo ontstond de behoefte aan meer lichtkennis binnen het team van interieurontwerpers en -adviseurs.

MAATWERK (EN HUISWERK!)

Op basis van de vragen van het team van Misterdesign ontwikkelde Annelies Valentijn van De Lichtschool een maatwerk incompany training. De aftrap vond plaats in de MisterDesign showroom in Den Bosch; twee weken later waren we te gast in de prachtige showroom van FLOS in Amsterdam.

In de tussenliggende twee weken werkten de deelnemers een opdracht uit (huiswerk!) om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Je leert écht door te doen is mijn ervaring. Tijdens de tweede les bespraken we het huiswerk (omdat feedback óók onontbeerlijk is in het leerproces).

DAAROM EEN INCOMPANY TRAINING

De onderwerpen die tijdens een incompanytraining aan de orde komen passen we altijd aan op de praktijk van het bedrijf. Het maakt immers nogal wat uit of je vooral voor particuliere opdrachtgevers werkt of dat je grote zakelijke partijen bedient. In dat laatste geval moeten niet alleen je lichtplannen grootschalig zijn; je opdrachtgever zal ook komen met specifieke eisen voor bijvoorbeeld flexibiliteit en stroomverbruik. Ook als het gaat om presentatie en communicatie – hoe ‘verpak’ je je lichtontwerp – zijn er grote verschillen in de aanpak.

IETS VOOR JOUW BEDRIJF OF TEAM?

We hebben al heel wat woonwinkels, producenten, installateurs en projectinrichters een maatwerk incompany training gegeven. Zou het ook voor jouw bedrijf of team een oplossing zijn? Je leest hier meer over de mogelijkheden. Heb je vragen of wil je de mogelijkheden overleggen, neem dan contact op via email of bel Annelies Valentijn op 085-0600886

Beeld: via Misterdesign

Lees meer over de verschillende lichtcursussen

Delen:

Meer zoals dit:

Licht tips

De do’s en don’t in de keuken

Om fijn te kunnen koken is goede verlichting op werkblad en fornuis noodzakelijk. Bij nieuwbouwwoningen is er meestal alleen een centraal lichtpunt vanuit het plafond; verdere verlichting komt misschien van de afzuigkap.

Lees verder »

Download hier ons gratis E-book ‘5 gouden licht-tips’

Verbeter en versterk jouw interieurontwerpen vandaag nog met deze 5 praktische tips!