Een maatwerk lichttraining voor jouw medewerkers?

Wij komen naar jullie toe en gaan aan de slag met jullie wensen!

Incompany: Maatwerk lichttraining in Nederland en België

Als bedrijf je licht kennis bijspijkeren? Daar kunnen wij je zeker bij helpen. De Lichtschool verzorgt ook incompany trainingen. Afhankelijk van jullie wensen stellen wij een passende lichttraining samen voor jouw medewerkers. Dat kan bij jullie in het bedrijf, in een showroom van een groot verlichtingsmerk of een andere inspirerende locatie.

Heel wat woonwinkels, producenten, installateurs en projectinrichters gingen je al voor!

Commercieel of technisch - van tuin tot kantoor

We geven onder andere trainingen aan nieuwe medewerkers van lichtfabrikanten om hun licht kennis bij te spijkeren en aan tuinarchitecten zodat ze buitenverlichting in hun plannen kunnen opnemen. Ook ontwikkelen we voor woonwinkels commerciële lichttrainingen en trainen we projectinrichters op het gebied van dynamische verlichting en een gezonde kantooromgeving.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen;

Heb je specifieke wensen of vraagstukken? Dan nemen we dit natuurlijk ook mee in de incompany training, het is tenslotte maatwerk!

Overleggen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jullie incompany training. Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel Annelies Valentijn op 085-0600886.

Deze bedrijven gingen je voor

‘De liefde voor licht zit in de genen’

Annelies is interieurarchitect, lichtontwerper en oprichtster van de Lichtschool. Haar vader was elektricien en thuis altijd bezig met het knutselen aan lampen en het ophangen van lampen. ‘Die liefde voor licht zit waarschijnlijk toch in de genen, al heb ik die pas op latere leeftijd ontwikkeld.’

Na de Willem de Kooning Academie, de Rotterdamse kunstacademie, ging ze aan de slag als interieurarchitect en was licht maar een klein onderdeel van haar werk. Totdat ze terecht kwam bij een ontwerpbureau in Amsterdam waar het ontwikkelen van lichtplannen corebusiness was. 

Ze raakte gefascineerd door het immense effect van licht op een ruimte en ook door de kleurbeleving van licht. Volgens Annelies kan licht je echt betoveren. 

‘Licht kan een interieur maken of breken, maar veel mensen denken er te weinig over na. Geeft een lamp het juiste licht op de juiste plek? Kan ie gedimd worden? Wat is de hoeveelheid lumen, de hoeveelheid licht die een lichtbron uitstraalt? En op welke manier komt het licht eruit? Daar draait het allemaal om.’ 

In 2006 richtte ze Studio Valentijn op, een ontwerpstudio gespecialiseerd in lichtontwerp. Annelies maakte van licht haar specialisme en missie en daarom begon ze met de Lichtschool, die specialistische lichtopleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Annelies Valentijn

Interieurarchitect, Licht Expert en eigenaar van de Lichtschool

Neem contact op met ons