Met subsidie investeren in je toekomst

Dus je werkt als interieurontwerper, -stylist of een andere creatieve functie binnen de interieurbranche? Dan weet je hoe belangrijk het is om je steeds verder te ontwikkelen. Maar wist je ook dat je subsidie kunt krijgen voor die professionele ontwikkeling?

Als je werkt in de creatieve of culturele sector vergoedt Werktuig PPO 1/3 van de kosten die je investeert in je opleiding, en soms zelfs méér. De regeling is er zowel voor zelfstandigen als voor mensen in loondienst.

Bijdrage in de kosten
Bij Werktuig PPO kun je een bijdrage aanvragen voor de kosten voor professionele ontwikkeling. Het gaat niet per se om formele scholing (al kan dat wel!) maar ook om andere activiteiten die bijdragen aan je ontwikkeling als professional. Denk bijvoorbeeld aan coaching, zelf geïnitieerde stageplekken of aan De Lichtschool natuurlijk!

Klinkt goed, toch? Jouw plan en jouw leerdoelen staan centraal en je kiest zelf je opleiding, training of coach!

ZZP of loondienst
Het maakt niet uit of je als zelfstandige werkt of in loondienst: het gaat erom dat je als professional in de creatieve sector werkt. Werktuig PPO vergoedt maximaal 1/3 van de kosten die je maakt, met een maximum van € 2000 per jaar. De overige kosten worden gefinancierd worden door jezelf, je werkgever of een andere partij.

Verdieping voor interieurprofessionals
Interieurontwerpers en -stylisten kunnen hun aanbod wezenlijk verdiepen met lichtadvies en -ontwerp. Wij bieden de specialistische lichtopleidingen waarmee je meerwaarde creëert voor je klanten én je je bedrijf naar een hoger plan brengt: commercieel een mooie aanvulling!

Start met onze tweedaagse Lichtcursus Interieurprofessional om een stevige basis te leggen; daarna kun je je desgewenst verder specialiseren. En dat kan nu dus mét subsidie – waar wacht je nog op?

Simpel & snel
Werktuig PPO werkt supersimpel en supersnel: drie dagen nadat je het online formulier hebt ingevuld krijg je al de uitslag. Wat je vooraf moet weten is wat je wilt leren/bereiken en welke opleiding, training of stage je daarvoor wilt doen. Meteen doen; we zien je graag aanschuiven bij een van onze lichtopleidingen!

Lees meer over de verschillende lichtcursussen

Delen:

Meer zoals dit:

podcast lichtplan leren maken
Interviews

TUNE IN! INTERIEUR TALK OVER HOLLANDS LICHT

Annelies Valentijn, eigenaar van de Lichtschool en Studio Valentijn was als co-host bij Interieur Talk, de wekelijkse podcast van De Interieur Club. Te gast is Rob Cornelissen, oprichter van Dutch Design verlichtingsmerk Hollands Licht.

Lees verder »
verlichting op de trap
Licht tips

Verlichting op de trap – Hoe doe je dat?

Vaak wordt er heel weinig nagedacht over de verlichting bij trappen, en alhoewel er vele oplossingen mogelijk zijn, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden wanneer je een lichtplan voor een trap ontwerpt.

In openbare ruimtes hebben trappen hun eigen norm voor minimale lichtniveaus wat betreft de veiligheid. Dit staat omschreven in de NEN 12464-1
Maar in residentiële projecten zijn er geen regels. Dus gebruik de volgende informatie om een goed onderbouwd en duidelijk verhaal naar je klant te vertellen.

Lees verder »

Download hier ons gratis E-book ‘5 gouden licht-tips’

Verbeter en versterk jouw interieurontwerpen vandaag nog met deze 5 praktische tips!