Hoe maak je een ijzersterk lichtplan voor een nieuwbouwwoning?

Leer alles over schakelplannen, stopcontacten, soorten plafonds en meer.

Een volledig lichtplan voor een nieuwbouwwoning maken

Je krijgt de opdracht om een lichtplan voor een nieuwbouw woning te maken. Maar dan…? Waar dien je rekening mee te houden, wat voor een soort plafonds zijn er bijvoorbeeld toegepast? Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. 

Is het een projectbouw woning of een vrijstaande villa waar alles nog mogelijk is? Wat doe je met een schakelplan? Bied je dit ook aan en op welke wijze?

Zoveel vragen wanneer je een lichtplan gaat maken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over stopcontacten, schakelsymbolen, armaturen, en natuurlijk meer omzet met jouw lichtplan. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten met jouw interieur plannen?

Wat anderen zeggen over de Lichtschool

De enige creatieve online lichttraining in België en Nederland!

Na het afronden van deze online lichttraining

Na het afronden van de training lichtplan voor een nieuwbouwwoning: 

Wat houdt de online lichttraining in?

Een goed doordacht lichtplan gaat verder dan enkel decoratieve armaturen plaatsen. In deze online lichttraining leren wij je hoe jij het perfecte lichtplan kunt creëren. 

We leggen je uit hoe je onder andere onze layered methode kunt toepassen in jouw interieurontwerp voor een nieuwbouwhuis. We laten je zien dat je door de juiste kennis, de uitvoerder een stapje voor kunt zijn. Want het zou zonde zijn als je na afloop weer iets moet ‘slopen’, omdat je daar niet aan gedacht hebt. 

In deze online training leren we je in 1 waardevolle online module van 90 minuten alles over het creëren van een ijzersterk lichtplan.

77 euro i.p.v. 147 euro excl. BTW

Verhoog je omzet door je te specialiseren in lichtplannen maken

Lesprogramma van de training lichtplan voor een nieuwbouwwoning

Module 1: Lichtplan voor een nieuwbouwwoning

Videocursus van 90 minuten waarin Annelies Valentijn je meeneemt in het ontwerpen van een lichtplan voor een nieuwbouwwoning.

Tijdelijke bonussen bij de online lichttraining

Bonus 1 - Printable routemap schakelsymbolen t.w.v. 27 euro

Je krijgt bij deze training een PDF met daarin de routemap schakelsymbolen uitleg (A3) . Print hem uit en pas alle informatie direct toe in je interieur ontwerpen. 

Bonus 2 - Stel 24/7 al je lichtvragen in de online community t.w.v. 300 euro

Je krijgt ook 6 maanden gratis 24 uur per dag toegang tot de community van de online leeromgeving. Hierin kun je al je lichtvragen stellen aan Annelies en leer je ook van elkaars vragen. Deze online academie is een besloten online platform alleen voor leden.

Dit vind je ook in de community:

  • Vragen over lichtmerken, technische vragen wat betreft dimmen van led en lichtplannen maken
  • Deel tips & tricks en andere interessante informatie
  • Deel bijzondere lichtmerken en armaturen en inspireer anderen
  • Kom in contact met collega’s en wie weet ontstaan er leuke samenwerkingen

AL MEER DAN 1000 INTERIEURPROFESSIONALS GINGEN JE VOOR

Al meer dan 1000 interieurontwerpers gebruiken onze Layered lighting methode

‘De liefde voor licht zit in de genen’

Annelies is interieurarchitect, lichtontwerper en oprichtster van de Lichtschool. Haar vader was elektricien en thuis altijd bezig met het knutselen aan lampen en het ophangen van lampen. ‘Die liefde voor licht zit waarschijnlijk toch in de genen, al heb ik die pas op latere leeftijd ontwikkeld.’

Na de Willem de Kooning Academie, de Rotterdamse kunstacademie, ging ze aan de slag als interieurarchitect en was licht maar een klein onderdeel van haar werk. Totdat ze terecht kwam bij een ontwerpbureau in Amsterdam waar het ontwikkelen van lichtplannen corebusiness was. 

Ze raakte gefascineerd door het immense effect van licht op een ruimte en ook door de kleurbeleving van licht. Volgens Annelies kan licht je echt betoveren. 

‘Licht kan een interieur maken of breken, maar veel mensen denken er te weinig over na. Geeft een lamp het juiste licht op de juiste plek? Kan ie gedimd worden? Wat is de hoeveelheid lumen, de hoeveelheid licht die een lichtbron uitstraalt? En op welke manier komt het licht eruit? Daar draait het allemaal om.’ 

In 2006 richtte ze Studio Valentijn op, een ontwerpstudio gespecialiseerd in lichtontwerp. Annelies maakte van licht haar specialisme en missie en daarom begon ze met de Lichtschool, die specialistische lichtopleidingen aanbiedt aan professionals in interieur.

Annelies Valentijn

Interieurarchitect, Licht Expert en eigenaar van de Lichtschool

Krijg direct toegang tot de online training lichtplan voor een nieuwbouwwoning + bonus

Praktische info

F.A.Q.

Hoe lang duurt deze training en wanneer starten we?

Je houdt 6 maanden toegang tot deze training en je kunt op elk moment starten en in je eigen tijd de modules bekijken.

Een laptop/computer met een stabiele internetverbinding om de online lessen en Q&A’s te kunnen volgen. En een tekenprogramma waarin je de lichtplannen kunt maken, dat is voor iedereen anders. Lees hier meer over in deze blog

 

Kan gebeuren, stuur ons even een mail en we mailen je jouw inlogcodes info@delichtschool.nl

Wanneer je je aanmeld via de website, ontvang je direct de factuur voor je eigen administratie. Hier staat de 21% BTW op berekend. De prijzen op onze website zijn altijd exclusief 21% BTW.
De BTW kun je opvoeren bij de Belastingdienst.

Betaald je werkgever de online lichtcursus?

Stuur dan Martine een email en zij regelt je factuur + inlogcodes tot de online leeromgeving. info@delichtschool.nl

Ja, dat kan zeker. Vrijwel elke masterclass doen er meerdere ondernemers uit België en vaak ook uit andere landen mee. Op de betaalpagina wordt de BTW dan automatisch verlegd waardoor je 0% BTW betaalt. Je mag hiervoor eerst alle gegevens invullen. Daarna wordt de BTW er automatisch afgehaald.

Jazeker! De online lichtcursus is een enorm goede aanvulling op de lesstof die je in je interieuropleiding gehad hebt.

Als je je afvraagt of de lichtopleiding iets voor je is en je hebt nog wat vragen, bel dan gerust met Annelies op 085-0600886