TUNE IN! INTERIEUR TALK OVER HOLLANDS LICHT

Annelies Valentijn, eigenaar van de Lichtschool en Studio Valentijn was als co-host bij Interieur Talk, de wekelijkse podcast van De Interieur Club. Te gast is Rob Cornelissen, oprichter van Dutch Design verlichtingsmerk Hollands Licht.
podcast lichtplan leren maken

HOLLANDS LICHT

Hollands Licht produceert sinds 2005 slimme, gedurfde én duurzame verlichtingsarmaturen. Het verlichtingsmerk werkt veel met Nederlands ontwerptalent – zowel upcoming als gevestigde namen – die een kans krijgen om hun innovatieve ontwerpen naar de markt te brengen. Opmerkelijk: maar liefst 90% van de collectie wordt in Nederland geproduceerd, de overige 10% in andere Europese landen.

TUNE IN!

Co-host Annelies Valentijn – naamgever van Studio Valentijn en oprichter van De Lichtschool – staat garant voor een uur lang lichtinspiratie!

Beeld: Vapour Light & Lens Light, Studio Thier&VanDaalen – Hollands Licht

Lees meer over de verschillende lichtcursussen

Delen:

Meer zoals dit:

podcast lichtplan leren maken
Interviews

TUNE IN! INTERIEUR TALK OVER HOLLANDS LICHT

Annelies Valentijn, eigenaar van de Lichtschool en Studio Valentijn was als co-host bij Interieur Talk, de wekelijkse podcast van De Interieur Club. Te gast is Rob Cornelissen, oprichter van Dutch Design verlichtingsmerk Hollands Licht.

Lees verder »
verlichting op de trap
Licht tips

Verlichting op de trap – Hoe doe je dat?

Vaak wordt er heel weinig nagedacht over de verlichting bij trappen, en alhoewel er vele oplossingen mogelijk zijn, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden wanneer je een lichtplan voor een trap ontwerpt.

In openbare ruimtes hebben trappen hun eigen norm voor minimale lichtniveaus wat betreft de veiligheid. Dit staat omschreven in de NEN 12464-1
Maar in residentiële projecten zijn er geen regels. Dus gebruik de volgende informatie om een goed onderbouwd en duidelijk verhaal naar je klant te vertellen.

Lees verder »

Download hier ons gratis E-book ‘5 gouden licht-tips’

Verbeter en versterk jouw interieurontwerpen vandaag nog met deze 5 praktische tips!